Afslank- en Anti-Cellulitemassage

Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht.

U kunt het zien als een goed alternatief voor de bekende liposuctie.

 

De afslankmassage is een vrij “agressieve” behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen, zodat de afvalstoffen, die zich voornamelijk in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd.

Bij deze massage draait het echt om ‘afslanken’, niet te verwarren met ‘afvallen’. Er zal geen gewichtsverlies plaatsvinden door de massage, maar het lichaam zal strakker worden en in centimeters afslanken.

Doordat deze massage ook toxines (gifstoffen) verwijdert ,  zult u merken dat u meer energie krijgt en verhoogd gevoel van welzijn.

Op meer dan 5 belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm.

De meeste dames merkten dat zij 1 tot 2 kledingmaten kleiner hadden.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om dit in combinatie met afvallen te doen.

 

Wij kunnen voor u een speciaal programma in elkaar zetten, met afslankmassage-, trainings- en een voedingsprogramma.  Het trainingsprogramma zal plaatsvinden bij B-Sportief.

Informeer hier eens naar.

 

90% van alle vrouwen heeft last van cellulite.

Maar wat is nou cellulite?

Celluloide wordt vooral veroorzaakt door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Dit hormoon is bij de vrouw, ten tijde van menstruatie en zwangerschap in hoge mate in het lichaam aanwezig. Het lichaam gaat dan vet opslaan, waardoor vocht en afvalstoffen minder goed kan worden afgevoerd. De doorbloeding in het bindweefsel zal stagneren en de vetcellen in de huid toenemen en het bindweefsel verharden, waardoor ‘kussentjes’ ontstaan. Wanneer deze zichtbaar worden spreken van een sinaasappelhuid oftewel  cellulite.

De behandeling is dan ook op dezelfde “agressieve” manier als de afslankmassage.

 

De behandelingen:

duren per zone ongeveer 30 minuten en worden uitgevoerd in 10 behandelingen gedurende 6 weken.

In de eerste twee weken starten we met 1 behandeling per week, als u hier goed op reageert gaan we vanaf week  drie over naar 2 benadelingen per week.

Belangrijk is dat u deze periode veel water drinkt!!

Bij de 1e, de 5e en de 10e behandeling zal er gemeten en foto’s gemaakt worden en in uw dossier bijgehouden worden.

 

Het is aan te raden om, na het bereiken van het gewenste resultaat, 1 keer per maand terug te komen voor een behandeling om het behaalde resultaat zo te houden.