Wie is Marian van Rutten

Ik ben Marian van Rutten, moeder van drie zonen en een dochter.

Bij mijn kinderen kwam ik er achter dat ik ‘helende’ handen blijk te hebben.

Dit zette ik vaak in als zij pijn hadden of ziek waren. Er kwamen steeds meer vrienden om te vragen of ik hen ook niet kon helpen. Zij bleken daar zoveel baat bij te hebben, dat er vaak werd gezegd, hier moet je iets mee doen.

Ik wist niet goed wat ik hiermee moest gaan doen. Ik vond het vooral ‘zweverig’ klinken en dat is nou net niet het type dat ik ben. Maar wilde hier wel iets mee, de keuze was toen snel gemaakt, ik wilde masseur worden.

Ik heb toen besloten om de opleiding Sportmassage te gaan doen, omdat ik een hele goede basis wilde hebben en wil weten waar ik mee bezig ben. Kennis op doen van anatomie en fysiologie, omdat massages ontzettend veel met het lichaam doet. Meer dan menigeen vermoedt.

Vanuit mijn karakter wil ik graag dat mensen zich goed voelen en lekker in hun vel zitten, zowel fysiek als mentaal, dus massages geven, bleek echt bij mij te horen.

Dit maakte dat ik steeds meer opleidingen, cursussen en workshops ben gaan volgen en het pakket steeds verder uit kon breiden, zodat er voor iedereen wel een massage tussen zit die bij hem of haar past. Een massage op maat creëren.

In de massage raak je nooit uitgeleerd. Dit gaat ook in je bloed zitten en maakt dat je constant  meer kennis aan het vergaren bent in zowel lichaam, geest, massages en therapieën  middels vakbladen, lezingen, workshops, cursussen en via collega’s en therapeuten.

 

Ik ben pas tevreden als u dat bent!